Handbogen- & Meubelwerkplaats Deventer

Maak een afspraak en kom eens kijken in mijn werkplaats!

handbogenbouw

In mijn werkplaats bij het Havenkwarier in Deventer kan je handbogen en pijlen maken of repareren. Op vrijdag van 9.00-16.30 uur en zaterdag van 9.00-11.30 uur. In de werkplaats heb ik goede materialen, gereedschappen (Baptist) en ondersteun ik je graag waar nodig. Je betaalt het materiaal en voor het gebruik van de werkplaats vraag ik een kleine vergoeding. Je kan in mijn werkplaats ook onder begeleiding je eigen houten handboog maken!

Meer

meubelbouw

Naast boogschieten en handbogenbouw, ben ik ook actief als meubelmaker en begeleider bij het zelf werken met hout. Naar de wens van de klant maak ik mooie zaken van hout, zoals tafels, kasten, stoelen en woonaccessoires voor binnen en buiten. Ook voor het opknappen of aanpassen van meubels kun je bij mij terecht. Diverse afwerkingsmaterialen van o.a. Auro. De werkplaats is dan open van maandag tot en met vrijdag van 09.00-16.30 uur. Meer informatie, mail of bel mij.

Meer

woonAccessoires

Buiten het meubelmaken en handbogenbouw maak ik per jaargetijde, speciale zelfgemaakte houten woon-accessoires, ook op verzoek en opdracht zijn er verschillende mogelijkheden qua ontwerp, materiaal en afwerking. De werkplaats is ruim voorzien van diverse, traditionele, moderne houtbewerkings-machines en voor bijzondere bewerkingen zoals het buigen van hout in een bepaalde vorm is mogelijk.Vraag naar de mogelijkheden, mail of bel mij!

Meer

Mooie combinatie werkplaats van Karel Zuethoff

 Vanuit mijn passie voor hout en het boogschieten ben ik in Deventer met een werkplaats voor meubelbouw en handbogenbouw gestart.

Een deel van de week maak ik mooie houten meubels voor binnen en buiten en op vrijdag en zaterdagmorgen ben ik actief met het maken van houten handbogen en pijlen en het begeleiden van mensen die dit graag zelf willen leren. En elke zaterdagmiddag wordt er vanuit Handboogschieten Deventer samen met andere boogschutters buiten of in een sporthal geschoten.

In de werkplaats bij het Havenkwartier in Deventer, kun je iedere zaterdagochtend van 09.00 tot 11.30 uur pijlen- en bogen maken en repareren. Iedere vrijdag is de werkplaats beschikbaar voor het zelf bogen maken. In workshop-vorm begeleid ik je graag bij het bouwen van de eigen boog.

Werkplaats annex winkel

In de 'winkel' bij de werkplaats worden diverse materialen voor de meubel- en handbogenbouw aangeboden. Diverse gereedschappen van Baptist, Bus, Ashley Iles, zoals schaven, haalmessen, raspen, (model)gutsen, beitels, DMT slijpblokken, Arkansas wetstenen en polijspasta van Koch. Maar ook diverse lijmen van Bijlard, Bison, ASC en de superlijm van Fairbow kan je bij mij terecht. Heeft u belangstelling voor meubels, woonaccessoires, pijl- en/of handbogenbouw of wilt u meer persoonlijke informatie, stuur dan een mailtje maar bellen mag natuurlijk ook. Mijn nummer: 06-81462430.

Veel foto’s en actuele informatie over de handbogenbouw vind je op de Facebook-pagina Handbogenbouw Deventer https://www.facebook.com/HandbogenbouwDeventer.

Meer

Agenda

 

30

Mei

Alleen in de ochtend voor leden 3D van 9 tot 12 uur.

 

30

Mei

Er is in de middag geen boogschieten ivm Corona virus.

 

6

Jun

Er is voorlopig nog geen boogschieten ivm Corona virus.

Handboogschieten

# Zomerseizoen vanaf zaterdag 4 mei tot de laatste zaterdag (26) in oktober, van 2 tot 4 uur op de Oude IJsbaan, Rembrandkade 195, Deventer.

Tijdens de zomervakantie is er vanaf zaterdag 3 augustus tot en met zaterdag 31 augustus GEEN boogschieten!

# Winterseizoen vanaf de eerste zaterdag in november (2) tot de laatste in april, van 2 tot 4 uur in de sportzaal van Sporthal De Schalm, Dreef 1 op Borgele. Laatste informatie staat op https://www.facebook.com/HandboogschietenDeventer

Tarieven boogschieten

Per keer en zonder abonnement:
Jeugd 4,50 en Senioren 5,50

Een abonnement is voordeliger:
Jeugd 3,50, senioren 4,50
Huur boog/pijlen 1,50. Abonnement per maand, kwartaal, half of 1 jaar, zie menu Pijlpunten.

S P O N S O R S
Drive by Wire
Simone Holsbeek en Alwin Wubben


Antea Nederland b.v.

Antea Group Sponsoring 3D target

Meer